20 colos kerekeken jön az új Renault Scenic - Renault , Peugeot , Citroen bontó
Francia autók bontója , renault peugeot citroen új bontott utángyártott alkatrész
Renault bontó , Peugeot bontó , Citroen bontó , Peugeot alkatrész , Citroen alkatrész , Renault alkatrész , bontott francia autó , bontott renault , bontott citroen , bontott peugeot , bontott alkatrész , használt alkatrész , francia autó alkatrész , megane 3 alkatrész , fluence bontó
1343
single,single-post,postid-1343,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

20 colos kerekeken jön az új Renault Scenic

renault_scenic_2016

30 Már 20 colos kerekeken jön az új Renault Scenic

renault_scenic_10

20 colos kerekeken jön az új Renault Scenic

2016. március 08. | Hírek Renault | Címkék:  ,

Meglepő húzással állt elő a Renault, a Scenic legújabb generációja ugyanis nemcsak a crossoverekre hasonlító külsőt kapott, hanem a 20 colos kerék is szériafelszerelés.

A tanulmányautók általában hatalmas átmérőjű kerekeket kapnak, hiszen így sokkal látványosabbak, a szériagyártású modelleken azonban a nagy kerekek rendszerint átadják a helyüket a hétköznapi méretűeknek. Nem így az új Renault Scenic esetében, ahol szériafelszerelés lesz a 20 colos könnyűfém kerék. A családi egyterű autó új generációját ugyanis már a crossoverek közé sorolják, hiszen a Captur és az Espace közé érkezik a Renault kínálatába.

A nagy kerekek kétségkívül jól mutatnak az autón, és a francia gyártónál sem őrültek meg teljesen, hiszen elárulták a szokatlan választás okát. A 20 colos kerekekhez ugyanis viszonylag keskeny, 195/55 R20-as abroncsok járnak, így a látvány tökéletes, mégis kisebb a gördülési ellenállás és a légellenállás, ezáltal pedig a fogyasztás is, mint egy szélesebb guminál, miközben állítólag a komfort is megmarad. Kérdés azonban, hogy milyen kínálatból választhatnak majd abroncsokat a Scenic vásárlói, hiszen ebben a méretben egyelőre nem készítenek gumikat a gyártók.

A 95-160 lóerő közötti dízelmotorral és 115-130 lóerős benzinmotorral kérhető új Scenic másik újdonsága az enyhe hibrid hajtás, amely a fékezéskor keletkező energiát tárolja és használja fel egy elektromotor segítségével arra, hogy ismét mozgásba lendítse a kocsit. A Scenic továbbra is praktikus autó marad, a hátsó üléssor három férőhelye egyenként tologatható, a hátul ülők pedig USB csatlakozón tölthetik mobil eszközeiket. A hírek szerint még az idén megérkezik a hosszított Grand Scenic is.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.